Věšák na kabáty 2 ks masivní recyklované dřevo 38 x 100 cm 244588

Kód: 244588
Neohodnoceno
Značka: zahrada-XL
3 407 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Vraceni_zbozi
Vrácení zboží zdarma
Zboží, které jste zakoupili, vám nevyhovuje? Nevadí. Zboží můžete do 14 dnů od jeho obdržení vrátit. Stačí nás kontaktovat na e-mail info@zahrada-xl.cz a vrácení zboží zařídíme zdarma. Žádné zdlouhavé chození na poštu.
dobirka
Platba na dobírku
Nechcete platit za zboží dopředu? Nevadí, tomu naprosto rozumíme. U nás nemusíte platit zboží předem, zaplatíte až při převzetí.
Individuální cenová nabídka
Individuální cenová nabídka
Máte v plánu objednat větší množství zboží? Určitě nás kontaktuje, podíváme se, jakou nabídku vám sestavíme přímo na míru.

Detailní popis produktu

Dřevěné věšáky na kabáty ve vintage stylu nejen že dobře vypadají, ale jsou také praktické. Oceníte je nejen na chodbě a v předsíni, ale také třeba v ložnici.

Každý věšák disponuje 4 pevnými háčky z vysoce kvalitního tepaného železa, které jim propůjčuje dlouhou životnost. Věšáky se chlubí nadčasovým retro provedením a snadno se instalují na zeď. Rychle zatočí se všemi kabáty, bundami a šálami, které se vám doposud válely po bytě. Jde o rukodělný výrobek, vyrobený z recyklovaného dřevěného masivu. Věšáky jsou proto stabilní a hodně toho vydrží. Mimo to i dobře vypadají. Mohou se totiž pochlubit vzhledem jednotlivých typů dřev, jako je teak, mangovník, akácie atd. Každému kroku výroby, od leštění po natírání a lakování, je věnována náležitá péče. Rukodělné provedení a krásná dřevěná zrna pak každému kusu propůjčují jedinečný vzhled, který se lehce liší od všech ostatních. Balení obsahuje 2 věšáky na oděvy.

Důležité upozornění: Barva se liší kus od kusu, díky čemuž je každý z našich věšáků jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Montáž je velmi snadná.

  • Materiál: Masivní recyklované dřevo + háčky z tepaného železa
  • Rozměry: 38 x 100 cm (Š x V)
  • Každý věšák má 4 háčky
  • Vhodné pro montáž na zeď
  • Snadná montáž
  • Balení obsahuje 2 věšáky na oděvy

Doplňkové parametry

Kategorie: Věšáky na kabáty a klobouky
Hmotnost: 9.2 kg
Barva: Vícebarevný
Počet balíků: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Stav zásob

Možnost dobírky

14 denní záruka vrácení peněz

97% zákazníků hodnotí ZAHRADA-XL jako VYNIKAJÍCÍ

DOBÍRKA PŘEVOD
Money Back Guarantee

14 denní záruka vrácení peněz Pokud nebudete spokojeni s produktem, jednoduše jej ZDARMA vraťte na naše náklady a my vám vrátíme peníze.