Systém podpěry a pozadí 500 x 300 cm černé 160070

Kód: 160070
Neohodnoceno
Značka: zahrada-XL
2 817 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Vraceni_zbozi
Vrácení zboží zdarma
Zboží, které jste zakoupili, vám nevyhovuje? Nevadí. Zboží můžete do 14 dnů od jeho obdržení vrátit. Stačí nás kontaktovat na e-mail info@zahrada-xl.cz a vrácení zboží zařídíme zdarma. Žádné zdlouhavé chození na poštu.
dobirka
Platba na dobírku
Nechcete platit za zboží dopředu? Nevadí, tomu naprosto rozumíme. U nás nemusíte platit zboží předem, zaplatíte až při převzetí.
Individuální cenová nabídka
Individuální cenová nabídka
Máte v plánu objednat větší množství zboží? Určitě nás kontaktuje, podíváme se, jakou nabídku vám sestavíme přímo na míru.

Detailní popis produktu

S tímto kompletním systémem pozadí můžete realizovat, cokoliv si vaše představivost fotografa vymyslí. Lze jej používat ve studiu nebo kdekoliv. Lehký systém, vyrobený z hliníku, lze snadno a rychle postavit.

Jedno černé bavlněné pozadí je přiloženo k tomuto systému. Systém lze také použít v kombinaci s dalšími pozadími a/nebo papírovými rolemi. Flexibilní systém pozadí je vhodný pro portrétní fotografie, komerční fotografie a produktové fotografie či fotografie pokrmů. Pozadí má maximální šířku 300 cm a výšku je možné zvolit mezi 75 a 210 cm. Pokud si přejete použít tento systém na místě fotografování, neměli byste narazit na žádné problémy.

Montáž i demontáž je velmi rychlá. Přenosný vak s přibližnými rozměry 85 x 15 x 15 cm, který je součástí balení, usnadňuje přenášení materiálu.

  • Rozměry (když uloženo v přenosném vaku): 85 x 15 x 15 cm
  • Barva pozadí: černá
  • Velikost pozadí: 500 x 300 cm (délka x šířka)
  • Maximální výška: 210 cm
  • Šířka: 155-300 cm
  • Nastavitelná výška trojnožky: 75-210 cm
  • Materiál: hliník
  • Materiál: Bavlna: 100%

Doplňkové parametry

Kategorie: Studiové pozadí
Hmotnost: 6.16 kg
Barva: Černý
Počet balíků: 2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Stav zásob

Možnost dobírky

14 denní záruka vrácení peněz

97% zákazníků hodnotí ZAHRADA-XL jako VYNIKAJÍCÍ

DOBÍRKA PŘEVOD
Money Back Guarantee

14 denní záruka vrácení peněz Pokud nebudete spokojeni s produktem, jednoduše jej ZDARMA vraťte na naše náklady a my vám vrátíme peníze.