Grilovací pánev litinová 24x23 cm 50123

Kód: 50123
Neohodnoceno
Značka: zahrada-XL
1 480 Kč –63 %
Grilovací pánev litinová 24x23 cm 50123
1 480 Kč –63 % 540 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Vraceni_zbozi
Vrácení zboží zdarma
Zboží, které jste zakoupili, vám nevyhovuje? Nevadí. Zboží můžete do 14 dnů od jeho obdržení vrátit. Stačí nás kontaktovat na e-mail info@zahrada-xl.cz a vrácení zboží zařídíme zdarma. Žádné zdlouhavé chození na poštu.
dobirka
Platba na dobírku
Nechcete platit za zboží dopředu? Nevadí, tomu naprosto rozumíme. U nás nemusíte platit zboží předem, zaplatíte až při převzetí.
Individuální cenová nabídka
Individuální cenová nabídka
Máte v plánu objednat větší množství zboží? Určitě nás kontaktuje, podíváme se, jakou nabídku vám sestavíme přímo na míru.

Detailní popis produktu

Náš kvalitní litinová grilovací pánev vám přinese neuvěřitelné zážitky z vaření!

Pánev má žebrované dno, což znamená, že můžete pokrmy připravovat i bez oleje nebo tuku pro zdravější vaření. Nejen, že vaše pokrmy budou zdravější budou také lépe vypadat, jako by byly připraveny profesionálem. Tato konstrukce umožňuje také odtok tuku z připravovaných potravin. Tato litinová pánev má nepřilnavý povrch a je velmi dobře tepelně vodivá.

Tato univerzální litinová pánev je ideální pro různorodé využití doma, nebo při kempování. Pánev je vhodná pro všechny typy varných desek, včetně plynu, elektrické, keramické, halogenové, na pevná paliva a dokonce i na indukční sporáky. Je také vhodná pro použití při grilování. Díky vybraným kvalitním materiálům vám tato pánev bude sloužit po mnoho let.

Pro údržbu dodržujte prosím tyto pokyny a tipy: Pánev myjte horkou vodou bez mycího prostředku. Není vhodná do myčky na nádobí. Na pánvi by vždy měla zůstat ochranná vrstvička tuku.

  • Materiál: Litina
  • Celková velikost včetně rukojeti: 36,5 x 24,5 cm
  • Velikost varné plochy: 24 x 23 cm
  • Délka rukojeti: 12 cm
  • Výška: asi 3 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Pánve na pečení a grilovací pánve
Hmotnost: 2.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Stav zásob

Možnost dobírky

14 denní záruka vrácení peněz

97% zákazníků hodnotí ZAHRADA-XL jako VYNIKAJÍCÍ

DOBÍRKA PŘEVOD
Money Back Guarantee

14 denní záruka vrácení peněz Pokud nebudete spokojeni s produktem, jednoduše jej ZDARMA vraťte na naše náklady a my vám vrátíme peníze.