Klec pro kuřata stříbrná 200 x 100 x 190 cm pozinkovaná ocel 172550

Kód: 172550
Neohodnoceno
Značka: zahrada-XL
3 276 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Vraceni_zbozi
Vrácení zboží zdarma
Zboží, které jste zakoupili, vám nevyhovuje? Nevadí. Zboží můžete do 14 dnů od jeho obdržení vrátit. Stačí nás kontaktovat na e-mail info@zahrada-xl.cz a vrácení zboží zařídíme zdarma. Žádné zdlouhavé chození na poštu.
dobirka
Platba na dobírku
Nechcete platit za zboží dopředu? Nevadí, tomu naprosto rozumíme. U nás nemusíte platit zboží předem, zaplatíte až při převzetí.
Individuální cenová nabídka
Individuální cenová nabídka
Máte v plánu objednat větší množství zboží? Určitě nás kontaktuje, podíváme se, jakou nabídku vám sestavíme přímo na míru.

Detailní popis produktu

Tato praktická a prostorná klec je perfektní volbou jako venkovní výběh pro zajištění pohodlí vašich kuřat, slepic, kachen a dalších malých zvířat.

  • Odolný a robustní rám: Klec je vyrobena z pozinkované oceli. Ocel je mimořádně tvrdý a pevný materiál. Zajišťuje pevnost a stabilitu. Pozinkování poskytuje lepší ochranu proti korozi a je užitečné pro výrobky, které se budou používat venku i v drsném prostředí.
  • Dostatek prostoru pro aktivity: Klec poskytuje slepicím dostatek prostoru k pohybu. Kromě toho je vhodná i pro další malá zvířata, jako jsou ptáci, králíci, kachny, husy atd.
  • Mimořádná bezpečnost: Výklopná dvířka s uzamykatelnou západkou zajišťují větší bezpečnost a ochranu vašich kuřat.
  • Barva: stříbrná
  • Materiál: pozinkovaná ocel
  • Rozměry: 200 x 100 x 190 cm (Š x H x V)
  • Včetně dvířek na zámek
  • Montáž nutná: ano
Při montáži nebo řezání drátěného pletiva se snažte používat rukavice nebo jiné ochranné materiály, abyste si neporanili ruce. Ostré hrany nebo rohy kovového pletiva můžete zploštit nebo ohnout dovnitř pomocí kleští nebo můžete ostré hroty zakrýt ochrannými materiály, například páskou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Obydlí a klece pro drobná zvířata
Hmotnost: 17.15 kg
Barva: Stříbrná
Počet balíků: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Stav zásob

Možnost dobírky

14 denní záruka vrácení peněz

97% zákazníků hodnotí ZAHRADA-XL jako VYNIKAJÍCÍ

DOBÍRKA PŘEVOD
Money Back Guarantee

14 denní záruka vrácení peněz Pokud nebudete spokojeni s produktem, jednoduše jej ZDARMA vraťte na naše náklady a my vám vrátíme peníze.